3 vragen aan... Arthur Wentzel

3 vragen aan... Arthur Wentzel

Deze maand drie vragen aan Arthur Wentzel, oprichter van CursusWP.

Leer onze community kennen middels onze vaste rubriek
'3 vragen aan'. We stellen een coworking-collega 3 vragen, waarvan de laatste zelf in te vullen is door hem of haar.

Wie ben je?
"Ik ben Arthur Wentzel, 47 jaar en woonachtig in Amsterdam."

Wat doe je?
"Nadat ik cum laude ben afgestudeerd aan de kunstacademie Artez, ben ik aan de slag gegaan als grafisch ontwerper. Dit deed ik bij verschillende ontwerpbureaus, zoals Bureau Mijksenaar. Na enkele dienstjaren vond ik het tijd om iets voor mijzelf te beginnen. Na een aantal jaar te hebben gewerkt als freelance grafisch ontwerper stuitte ik in 2008 op WordPress.

Ik ben naast het grafisch ontwerpen ook WordPress-websites gaan bouwen. In het kader van een opdracht kreeg ik vaak de vraag of ik ook WordPress cursussen kon geven. En zo kwam het dat ik cursussen op het gebied van WordPress ging verzorgen. Dit doe ik nu zo'n 9 jaar in Amsterdam en Den Haag onder de naam CursusWP. Daarnaast maak ik veel muziek als producer en heb ik een eigen muzieklabel Kanduka. Tevens ben ik ook te boeken als dj Boris Lensky. De muziek die ik maak en draai? Dat is vooral wat diepere techno."

Wat is je mooiste project tot nu toe?
Het mooiste project tot nu toe was samen met Paul Mijksenaar, voor de Nederlandse Spoorwegen. Ken je die pictogrammen op de Nederlandse treinstations? Die heb ik gemaakt."

ns