We zoeken een Recruiter/Resource Manager bij eBrella

We zoeken een Recruiter/Resource Manager bij eBrella

Als Recruiter/Resource Manager weet je precies wat freelance digitale professionals kunnen, en wat ze willen. Door jouw open mind en slimme manier van communiceren bind je mensen gemakkelijk aan jezelf, en aan eBrella. Wanneer je de juiste professional hebt gevonden, spring je een gat in de lucht: klant blij, kandidaat blij, wij blij.

We zoeken een creatieve, sociale collega. Van nature stel je een goede relatie op de lange termijn voorop. Je werkt graag met ons aan de beste versie van eBrella, van elkaar en van jezelf. Je hebt ervaring met het samenwerken met creatieve ontwikkelaars, ontwerpers en marketeers en kent de dynamiek die hierbij hoort.

Onze specialiteit is het vinden en verbinden van de beste designers, front-enders, concepters, scrummasters, contentmakers, developers, community managers, product owners en marketeers. Jouw belangrijkste taak: onze community van digitale professionals continu ontwikkelen, vergroten en verbeteren, zodat we sneller en beter de juiste mensen voor onze klanten kunnen vinden. Je werkt hiervoor nauw samen met je marketing- en HR-collega’s van Dept.

Onze klanten zijn dienstbare overheden, degelijke banken en verzekeraars, vette merken, mooie mediabedrijven en spetterende startups. En last, but not least: we helpen ook onze collega’s van Dept – hét netwerk van de beste digitale bureaus van Europa.

Wat neem je mee?

  • Je begrijpt wat digitale professionals doen en kent functieprofielen als UX Design, Front-end, Back-end, Content, Product Management en Marketing;
  • Je bent resultaatgericht en past bij ons netwerk en werkwijze;
  • Je hebt ervaring in onderhandelen over voorwaarden? Handig!
  • Je bent gestructureerd en kan goed organiseren? Top!

Over ons

Digitale vaklui, het juiste moment.
Wij zijn dé community van digital professionals. Mensen die goed zijn in het bedenken, ontwerpen en maken van digitale dienstverlening.

Onderdeel van DEPT

Dept is een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie, creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Standplaats Rotterdam of Amsterdam!

Reageren

Solliciteer direct via deze link of bel Rachid Lechheb (+31624573360) voor een toelichting of antwoord op al je vragen.