Over eBrella

Wat?
eBrella is een community voor digitale professionals. Ons doel is om digitale klussen zo goed mogelijk te klaren. We denken vanuit de behoeften van de klant en van het team:

  • Hoe ziet het ideale team eruit?
  • Is er een heel nieuw digitaal team nodig?
  • Wat geeft het team net dat beetje extra?
  • En wat leidt tot de beste resultaten?

eBrella heeft de oplossing.
Denk aan de vorming van een heel nieuw digitaal team from scratch. Het toevoegen van een paar ijzersterke freelancers aan je huidige team of het boosten van je team met de juiste vakinhoudelijke kennis en skills. Naast het vormen of aanvullen van de teams helpt eBrella in het uitdenken, uitvoeren en optimaliseren van je productvisie en -strategie. Dit doen we samen met onze Dept-zussen.

Waarom?
Denk aan Hollywood, hier worden toch ook de beste professionals geselecteerd voor één specifieke klus? De beste regisseurs, acteurs en kostuumdesigners werken als flexibel team samen tot een kaskraker. Maar iedere film is anders. Zo is ook iedere digitale productie anders. En de daarmee gepaarde behoefte naar specifieke skills en kennis. eBrella’s werkgedachte is hetzelfde: samenwerken tot het beste resultaat - totdat het een succes is.
Met de beste digitale professionals.

Voor wie?
Voor iedereen die op zoek is naar de beste digital. Een professional die het bestaande team kan aanvullen of voor een bepaalde periode kan voorzien van wat extra kennis en skills. eBrella bestaat uit de beste designers, front-enders, contentmakers, scrum masters, product owners, marketeers, concepters of developers.
Voor elke opdracht dus een andere specialist.

Twijfelachtig of we ook werken voor een bedrijf zoals die van jou? Dat hoeft niet. We werken voor allerlei organisaties: onder andere dienstbare overheden, degelijke banken of verzekeraars, vette merken, mooie mediabedrijven, grootse start-ups en, last but not least: social enterprises.

Hoe?
Bij ieder vraagstuk selecteren we de beste man of vrouw of vormen we het beste team. Het selecteren gebeurt op basis van kennis en ervaring. Maar het allerbelangrijkste is de klik. Met het vraagstuk, de klant en het team.
Dit streven houdt ons scherp. En onze klanten tevreden.

Iets voor jou?
Sta je voor de uitdaging om het winnende, digitale team te vormen? Ben je op zoek naar een professional voor het versterken van je huidige digitale team? Ben jij toevallig net die ene sterke professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Of wil je gewoon wat meer informatie?

Schroom dan niet om ons te bellen, te mailen, te postduiven of langs te komen voor een kop koffie bij ons op kantoor in Rotterdam of Amsterdam!