Over eBrella

eBrella is dé community van digital professionals. Mensen die goed zijn in het bedenken, ontwerpen en maken van digitale dienstverlening. Inspirerende professionals en bedrijven bieden we een fijne werkplek.

We zijn goed in het 'cherry picken' van designers, front-enders, contentmakers, scrum masters, product owners, marketeers, concepters en developers.

Onze mensen selecteren we op basis van kennis & ervaring, persoonlijkheid maar vooral op 'de klik'; past iemand in het team. We zoeken iedere aanvraag opnieuw naar de beste man of vrouw voor de klus. Dat houdt ons scherp, en onze klanten tevreden.

We bedienen dienstbare overheden, degelijke banken & verzekeraars, vette merken, mooie mediabedrijven, grootse start-ups en, last but not least, de beste digitale bureaus van Nederland.

In de ideale samenwerking richten we samen met klanten een pool van digital professionals in, die we op basis van de (verwachte) digitale uitdagingen zorgvuldig cultiveren. We gaan samen voor de beste mensen, op het juiste moment tegen een eerlijke prijs.

Naast het detacheren van digital professionals bieden wij een coworking space met een focus op zelfstandigen en bedrijven die kiezen voor ‘digital’ in hun DNA. Digital is meer dan internet en technologie. Het is een cultuur, met in de basis de mensen en hun manier van doen. Met die mensen leven en werken we graag samen.

Meer weten? Bel, mail, of kom gewoon bij ons langs voor koffie in Den Haag :)